Easyloods.nl maakt deel uit van de Frisomat-groep. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp, de fabricage, het transport en de montage van industriële gebouwen in koudgevormd staal. 

Easyloods.nl is een expert in online verkoop van hoogwaardig koudgevormde stalen zelfbouwloodsen. We ontwerpen, produceren en leveren diverse gestandaardiseerde zelfbouwloodsen die eenvoudig te monteren en uit te breiden zijn. 

40 jaar ervaring

Easyloods.nl is ontstaan uit meer dan 40 jaar ervaring van het moederbedrijf Frisomat. De Frisomat-groep is wereldwijd expert in de verkoop van industriële stalen gebouwen, inclusief montage. Met Easyloods.nl bieden we dezelfde kwaliteit loodsen in kant-en-klare pakketten voor zelfbouw. 

Meer dan 35.000 referenties wereldwijd

Sinds 1978 heeft de Frisomat-groep wereldwijd al meer dan 35.000 projecten gerealiseerd. Daarom hebben wij bij Easyloods.nl de juiste expertise om u op weg te helpen met onze kant-en-klare zelfbouwpakketten.  Waar u ook wil bouwen, wij hebben de juiste zelfbouwloods voor u.

Eigen productie 100% Belgisch

Easyloods.nl heeft het gehele productieproces in eigen had. Van het ontwerp en de productie tot en met het transport. Onze zelfbouwpakketten worden geproduceerd in onze eigen fabriek in België.